Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες προσθήκες στο EA Play τα Madden NFL 21, Star Wars: Squadrons και NHL 21

*
Η Electronic Arts ανακοίνωσε πως οι συνδρομητές των EA Play και EA Play Pro θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν τρία νέα παιχνίδια μέσω της υπηρεσίας. Πρόκειται για το Madden NFL 21 το οποίο θα γίνει διαθέσιμο στις 2 Μαρτίου, όπως και για τα STAR WARS: Squadrons και NHL 21, τα οποία θα διατεθούν το Μάρτιο και τον Απρίλιο. Επί πλέον, στις 26 Μαρτίου θα προστεθεί στο EA Play Pro το It Takes Two, ένα παιχνίδια κατηγορίας platform adventure το οποίο προσφέρει και co-op multiplayer.

Το EA Play είναι μία συνδρομητική υπηρεσία που είναι διαθέσιμη για Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, PlayStation 5 και PC. Η απλή συνδρομή κοστίζει €3,99 τον μήνα ή €24,99 το χρόνο ενώ η Pro έκδοση έχει κόστος €14,99 τον μήνα ή €99,99 το χρόνο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*