Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H ΙΟ Interactive θα εστιάσει σε νέα IPs μετά τα Hitman 3 και Project 007

*
Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Game Informer, μερικά από τα βασικά στελέχη της IO Interactive έκαναν εκτενή αναφορά στο παρόν και το μέλλον του studio και σε projects όπως το Hitman 3 και το Project 007.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Game Informer, μερικά από τα βασικά στελέχη της IO Interactive μίλησαν για τις δυσκολίες που βρήκαν στο δρόμο τους όλα αυτά τα χρόνια και το πως νιώθουν που η σειρά Hitman θα μπει προσωρινά στο ράφι μετά την κυκλοφορία του τρίτου τίτλου. Η εταιρία από την Δανία, αν και έχει δημιουργήσει τίτλους όπως το Kane & Lynch, έχει δώσει μεγαλύτερη έμφαση στις αποστολές του Agent 47. Με την κυκλοφορία του Hitman 3 σε λιγότερο από ένα μήνα, η IO Interactive θα βάλει στο ράφι την σειρά Hitman και θα δώσει έμφαση στο πρόσφατα ανακοινωμένο Project 007. O Hakan Abrak, CEO και συνιδιοκτήτης της IO Interactive, αποκάλυψε στην συνέντευξη πως το Project 007 είναι μια νέα αρχή για την εταιρία, με σκοπό να δημιουργήσει τίτλους που θα έχουν όση απήχηση έχει το Hitman 3.


Το Hitman 3 θα λανσαριστεί για τα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X και Xbox Series S, Xbox One, PC στις 20 Ιανουαρίου 2021. Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία κυκλοφορίας της cloud version για Nintendo Switch, καθώς και εκείνης για PSVR.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*