Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναβάλλεται η κυκλοφορία του Company of Heroes 3

*
Άλλη μια καθυστέρηση κυκλοφορίας θα επηρεάσει έναν ακόμη τίτλο, καθώς η Relic Entertainment ανακοίνωσε πως η κυκλοφορία του Company of Heroes 3 θα μεταφερθεί για τις 23 Φεβρουαρίου 2023.

Το Company of Heroes 3 ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει για τις 17 Νοεμβρίου 2022 για PC (μέσω του Steam), ωστόσο σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας ο τίτλος χρειάζεται επιπλέον χρόνο ώστε να βελτιωθούν ορισμένα θέματα που έχουν προκύψει κατά την ανάπτυξη του, με σκοπό να προσφερθεί η καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Το παιχνίδι θα προσπαθήσει να επαναπροσδιορίσει τη σειρά, προσθέτοντας πολλά νέα στοιχεία και τακτικές και θέλοντας να καλύψει περισσότερες ιστορίες από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο τίτλος χρησιμοποιεί την ιδιόκτητη Essence Engine 5, η οποία και έχει βελτιωθεί αρκετά στους τομείς της απεικόνισης και διαχείρισης των assets γενικότερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*