Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακαλύφθηκε κρυφό 2-player mode του Super Punch-Out!!

*
Έχουν περάσει 28 χρόνια από την κυκλοφορία του Super Punch-Out!!, τον Οκτώβρη του 1994 για το Super Nintendo Entertainment System και μέχρι σήμερα διατηρούσε ένα καλά κρυμμένο μυστικό.

Το δημιούργημα των Genyo Takeda και Hiroshi Yamauchi είχε υλοποιηθεί ώστε να προσφέρει μια εμπειρία single-player, ωστόσο ένας χρήστης στο Twitter με την ονομασία @new_cheats_news ανακάλυψε ένα cheat code του παιχνιδιού, που επιτρέπει στους παίκτες να παίξουν μεταξύ τους. Μάλιστα, το συγκεκριμένο cheat code δεν είναι περιορισμένο στην έκδοση του παιχνιδιού στο SNES, αλλά και στις εκδόσεις του, στα SNES app του Nintendo Switch Online και SNES Classic Edition mini console. Το συγκεκριμένο cheat code ήταν άγνωστο μέχρι τώρα για τους παίκτες, αλλά για τους developers λειτουργούσε σαν εργαλείο για επιπλέον δοκιμές.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*