Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Discord Voice chat για το PS5, VRR και πολλά άλλα ξεκίνησε να δοκιμάζει η Sony

*
Πολλά και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά φέρνει το νέο beta system update για το PlayStation 5. Ήδη, χρήστες από επιλεγμένες χώρες έχουν ξεκινήσει να λαμβάνουν προσκλήσεις, με σκοπό να δοκιμάσουν τα χαρακτηριστικά που αναμένεται να γίνουν διαθέσιμα για όλους το προσεχές διάστημα.

Μεταξύ άλλων υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε ένα Discord voice chat απευθείας από το PS5 και η έναρξη ή αποστολή αιτήματος για ένα Share Screen session με έναν φίλο, απευθείας από το προφίλ του. Στη beta περιλαμβάνεται και υποστήριξη για Variable Refresh Rate (VRR) σε οθόνες με ανάλυση 1440p.


Άλλες νέες λειτουργίες έχουν να κάνουν με τη μεταφορά δεδομένων από PS5 σε PS5, τη μη αυτόματη ανάρτηση game captures στο PlayStation App, τημ καταγραφή clips με φωνητικές εντολές και τη δυνατότητα ταξινόμησης και φιλτραρίσματος τίτλων που προστίθενται σε ένα gamelist.

Σύμφωνα με τη Sony, το system update που θα κάνει διαθεσιμα για όλους αυτά τα χαρακτηριστικά θα κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες και ενδέχεται κάποια από αυτά είτε να τροποποιηθούν, είτε να μην συμπεριληφθούν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*