Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εξετάζει το ενδεχόμενο πώλησης ή συγχώνευσης η ΕΑ

*
Οι εξελίξεις στην αγορά των videogames είναι καταιγιστικές το τελευταίο χρονικό διάστημα και σύμφωνα με νεότερα ρεπορτάζ, η EA εξετάζει σοβαρό το ενδεχόμενο να πουληθεί ή να συγχωνευθεί με κάποια άλλη εταιρεία. Όπως τονίζουν οι πληροφορίες που είδαν τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας, ο γνωστός εκδότης προσέγγισε την NBCUniversal για συγχώνευση, ενώ έχει κάνει ήδη και κάποιες επαφές με εταιρείες όπως η Disney, η Apple και η Amazon. Όπως φαίνεται, το σχέδιο δεν προχώρησε επιτυχώς με κάποια από αυτές τις πλευρές, αλλά η ΕΑ δεν δείχνει να εγκαταλείπει τα πλάνα της για την επόμενη μέρα που είναι σίγουρα αρκετά διαφορετικά απ’ όσο ξέραμε μέχρι σήμερα.



Εκπρόσωποι της ΕΑ αρνήθηκαν να σχολιάσουν τα ρεπορτάζ, ωστόσο οι πληροφορίες φαίνεται να προέρχονται από αρκετά σοβαρές και καλά πληροφορημένες πηγές. Οι πρόσφατες κινήσεις στο χώρο του gaming (εξαγορά Zynga από την Take-Two και Activision Blizzard από την Microsoft) ίσως οδήγησαν κάποια διοικητικά στελέχη της αγοράς να σκεφτούν την επόμενη μέρα και ίσως και γι’ αυτό υπάρχουν αυτές οι επιδιώξεις για πώληση ή συγχώνευση. Και μέσα σε όλα αυτά μένει να δούμε τι θα γίνει και με όσους ενδιαφερθούν για εξαγορά ή συγχώνευση, καθώς η ΕΑ διακόπτει δύο πολύ σημαντικές συμφωνίες, αυτή με την Disney για Star Wars games (λήγει το 2023) και αυτή με την FIFA (λήγει μετά την κυκλοφορία του FIFA 23). 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Δυσκολα τα πραγματα στην ΕΑ. Χασανε το FIFA, το Battlefield ειναι πλεον μαπα, το NBA Live για καποιο λογο το αφησαν και πεθανε. Ισως ειναι καλη ιδεα μια πωληση.

*