Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2022: Kesura Oasis gameplay trailer για το Homeworld 3

H Gearbox Publishing και η Blackbird Interactive δημοσίευσαν ένα νέο gameplay trailer για το Homeworld 3, όπου παρουσιάζεται το "Kesura Oasis".

Το Kesura Oasis απότυχε να φανεί αντάξιο των προσδοκιών, έπειτα από μια ενέδρα που είχαν στήσει οι Kalan Raiders, αναφέρει η περιγραφή του trailer. Μάθετε πως να χρησιμοποιείτε τις τακτικές τύπου hit-and-run και ζήστε για να πολεμήσετε μια ακόμα ημέρα.


Tο Homeworld 3 θα περιλαμβάνει ένα ολοκαίνουργιο co-op multiplayer mode, συνδυάζοντας το real-time strategy με στοιχεία roguelike. Ένας ή δύο commanders θα ολοκληρώνουν τυχαία fleet combat challenges. Τέλος, δεν θα λείπουν και τα Player-versus-Player Battles, ενώ για training θα υπάρχουν AI skirmish matches.

Το Homeworld 3 αναμένεται για PC (Steam, Epic Games Store), το πρώτο εξάμηνο του 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*