Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η 2023 η πρεμιέρα της σειράς prequel του John Wick

*
To The Continental είναι μια μίνι σειρά τριών επεισοδίων που διαδραματίζεται πριν τα γεγονότα των ταινιών John Wick και θα κάνει πρεμιέρα στο Peacock το 2023.

Σε αντίθεση με τις ταινίες, το The Continental δεν θα επικεντρώνεται γύρω από τον Keanu Reeves, αλλά θα εξερευνήσει τις ρίζες του Continental Hotel, που λειτουργεί ως άσυλο για τους εγκληματίες που πρωταγωνιστούν στο John Wick franchise.


Το σκηνικό τοποθετείται στη Νέα Υόρκη του 1975 και ακολουθεί τα χνάρια του, σε νεαρή ηλικία τότε, Winston Scott (Colin Woodell), που προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο του Continental Hotel. Ακόμα, ο Ayomide Adegun έχει τον ρόλο του νεαρού Charon, ενός θυρωρού στο Continental, ενώ ο Peter Greene υποδύεται τον Charlie, έναν ειδικό στο να "καθαρίζει" τις σκηνές εγκλήματος, που είχε εμφανιστεί στις δύο πρώτες ταινίες John Wick. Στο cast θα βρίσκεται και ο Mel Gibson στον ρόλο ενος νέου χαρακτήρα με όνομα Cormac. Οι παραπάνω πλαισιώνονται από τους Ben Robson ως Frankie; Hubert Point-Du Jour ως Miles; Jessica Allain ως Lou, Mishel Prada ως KD και Nhung Kate ως Yen.

Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα γύρω στον Μάρτιο του 2023, κοντά με την ταινία John Wick 4.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*