Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Frogwares αποκάλυψε το Sherlock Holmes The Awakened

*
Η Frogwares αποκάλυψε το Sherlock Holmes The Awakened, που θα είναι πλήρες remake του παιχνιδιού που κυκλοφορήσε το 2006, με ουσιαστικά τροποποιημένο σενάριο. Ήταν ως τώρα γνωστό ως Project Palianytsia και πρόκειται για μια σκοτεινή ιστορία, εμπνευσμένη από το έργο του HP Lovecraft, με τον νεαρό Sherlock Holmes να βρίσκεται στο Λονδίνο, όπου αναλαμβάνει την πρώτη του σοβαρή υπόθεση. Το Awakened θα γίνει διαθέσιμο για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S και Nintendo Switch. Σύντομα θα λανσαριστεί η καμπάνια χρηματοδότησής του μέσω Kickstarter, ώστε να διασφαλιστεί το απαραίτητο κεφάλαιο για το τελικό στάδιο ανάπτυξης.

Όπως προαναφέρθηκε, έχοντας στον πλευρό του τον John Watson, o νεαρός Sherlock αναλαμβάνει την πρώτη του σοβαρή υπόθεση στο Λονδίνο. Αρχικά, μοιάζει να πρόκειται με μια απλή υπόθεση εξαφάνισης, όμως πολύ γρήγορα τα γεγονότα παίρνουν άλλη τροπή και ξετυλιγεται το κουβάρι μιας σειράς δολοπλοκιών, πίσω από τις οποίες κρύβεται μια ομάδα που πιστεύει στον αρχαίο Θεό Cthulhu και προσπαθούν να εκπληρώσουν μια αρχαία προφητεία. Η δράση θα εκτυλιχθεί σε τέσσερεις τοποθεσίες, στο Λονδίνο της Βικτωριανής επόχής, ένα ψυχιατρείο στην Ελβετία, στα Highlands της Σκωτίας και στη Νέα Ορλεάνη.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*