Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Paradox Interactive θα διπλασιάσει τις τιμές των DLCs για το Crusader Kings 3

*
Μια αρκετά παράδοξη κίνηση έρχεται να κάνει η Paradox Interactive, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε πως από τις 13 Σεπτεμβρίου θα διπλασιάσει τις τιμές των DLCs για το Crusader Kings 3.

Η αύξηση της τιμής, αφορά τα πρόσφατα DLCs του παιχνιδιού Northern Lords και Fate of Iberia που είναι διαθέσιμα στα €6,99, ενώ στις 13 Σεπτεμβρίου θα είναι διαθέσιμα στα €12,99. Στην ανακοίνωση της, η Paradox Interactive δήλωσε πως η απόφαση αυτή έχει ως σκοπό να “αντικατοπτρίζει την συνολική αξία του ως περιεχόμενο”. H Paradox Interactive αναφέρει επίσης, ότι η τιμή δεν θα επηρεάσει το βασικό παιχνίδι ή το Royal Court expansion, αλλά μόνο τα συγκεκριμένα DLCs.

Αν και η κίνηση της Paradox Interactive μπορεί να θεωρηθεί λογική, από την δική της πλευρά, αυτό ήταν αρκετό για να δυσαρεστήσει το κοινό του παιχνιδιού που έχει αντίθετη άποψη για την κίνηση της εταιρείας.

Εάν θέλετε τα συγκεκριμένα DLCs καλό είναι να τα αποκτήσετε πριν τις 13 Σεπτέμβριου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*