Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί η κυκλοφορία του The Dark Pictures: Switchback VR

*
H Supermassive Games ανακοίνωσε ότι το The Dark Pictures: Switchback VR δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου, όπως γνωρίζαμε ως τώρα. Το λανσάρισμά του για το PlayStation VR2 μετατίθεται για τις 16 Μαρτίου 2023. Η εταιρεία αναφέρει ότι η απόφασή της ήταν πολύ δύσκολη, όμως είναι πολύ σημαντικό να μπορέσει να προσφέρει στο κοινό την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Το παιχνίδι θεωρείται ως πνευματικός διάδοχος του Rush of Blood της ίδια εταιρείας και οι παίκτες θα βρεθούν σε ένα τρομακτικό περιβάλλον, που θα φανεί γνώριμο σε όσους έχουν ασχοληθεί με τη σειρά The Dark Pictures Anthology. Πάνω σε ενα πλοίο φάντασμα θα πρέπει να επιβιώσουν ενάντια σε δαιμονικές μεταλλάξεις μαγισσών. Επιπλέον, στον δρόμο τους θα βρεθούν αιμοδιψή βαμπίρ αλλά και ο περιβόητος μανιακός δολοφόνος του World's Fair Hotel. Όσοι προπαραγγείλουν θα λάβουν ως δώρο το Inferno Pack, που περιλαμβάνει το Demon Handgun, ένα special edition Gold Gun, ένα premium skull & bones cart και ένα skull bobble head.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*