Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο CEO της Take-Two θέτει ψηλά τον πήχη για το GTA 6

*
Όπως γνωρίζουμε το GTA 6 βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης από τη Rockstar Games. Απο εκεί και πέρα, ελάχιστα έχουν γίνει γνωστά για το παιχνίδι, με τις φήμες να διαδέχονται η μία την άλλη. Πάντως, ο CEO της Take-Two, Strauss Zelnick θέτει πολύ ψηλά τον πήχη για τον τίτλο.

"Με την ανάπτυξη του επόμενου τίτλου της σειράς Grand Theft Auto να συνεχίζεται, η ομάδα της Rockstar Games είναι για μια ακόμα φορά αποφασισμένη να θέσει δημιουργικά benchmarks όχι μόνο για το franchise, αλλά για τη βιομηχανία και ολόοκληρο τον κόσμο της διασκέδασης, όπως έχει γίνει με κάθε κυκλοφορία πρώτης γραμμής", είπε ο Zelnick.


Προφανώς, οι περισσότεροι θα ισχυριστούν ότι πρόκειται για μεγάλα λόγια. Πάντως, αν κρίνει κανείς από τις επιδόσεις του GTA 5, η επιτυχία είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη. Ο υπάρχος τίτλος της σειράς είχε εισπράξεις $800 εκ. την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του και $1 δισ. μέσα στις τρεις πρώτες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*