Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά τη Zynga από την Take-Two Interactive

*
H Take-Two Interactive ολοκλήρωσε τη εξαγορά της Zynga, αφότου οι μέτοχοι και των δύο εταιρειών έδωσαν την έγκρισή τους πριν μερικές ημέρες. Η συμφωνία προβλέπει πως ο εκδότης του Grand Theft Auto θα καταβάλει το ποσό των περίπου $12,7 δισ. για να προσθέσει στο δυναμικό του την εταιρεία που διαπρέπει στον χώρο της ανάπτυξης παιχνιδιών για φορητές συσκευές.

"Ειμαστε ενθουσιασμένοι που ολοκληρώσαμε τη συμφωνία με τη Zynga", δήλωσε ο πρόεδρος και CEO της Take-Two, Strauss Zelnick, που αποκάλεσε το deal σημείο καμπής στα πλάνα της εταιρείας του να επεκταθεί στον χώρο του mobile gaming.


"Συνδυάζοντας το μοναδικό ταλέντο, ενδιαφέροντα παιχνίδια, πρωτοποριακές για τη βιομηχανία τεχνολογίες και δυνατότητες, πιστεύουμε ότι μπορούμε να φέρουμε το portfolio μας σε νέο επίπεδο δημιουργικότητας, καινοτομιών και ποιότητας".

Από πλευράς τους, ο CEO της Zynga, Frank Gibeau πρόσθεσε: "Θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε ένα μοναδικό portfolio παιχνιδιών που θα έχουν απόκριση σε νέο κοινό και θα οδηγήσουν στη συνέχιση της ανάπτυξης, σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ιστορίας της Zynga.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*