Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από 1,5 δισ. πωλήσεις και downloads για τη σειρά Sonic

*
H SEGA δημοσίευσε νεότερα στοιχεία για τις πωλήσεις των κυριότερων σειρών της και υποστηρίζει ότι το Sonic the Hedgehog franchise βρίσκεται πάνω από το 1,5 δισ. αντίτυπα. Το νούμερο αυτό περιλαμβάνει όχι μόνο πωλήσεις τίτλων αλλά και downloads μιας σειράς free-to-play Sonic games που έχουν λανσαριστεί τα τελευταία χρόνια. Παρά το γεγονός ότι η χρυσή δεκαετία για τη σειρά ήταν εκείνη των '90s, που ακολουθήθηκε από μερικές απογοητευτικές κυκλοφορίες στις αρχές του αιώνα, η έκρηξη στην αγορά των smartphones είχε ευεργετικά αποτελέσματα για τον μπλε σκαντζόχοιρο και την παρέα του.

Από το 2013 και μετά, η SEGA έχει κυκλοφορήσει σε φορητές συσκευές τα Sonic Dash, Sonic Runners, Sonic Dash 2: Sonic Boom και Sonic Runners Adventures. Είναι free-to-play και περιλαμβάνουν microtransactions. Αυτά έχουν την μεγαλύτερη συνεισφορά στο νούμερο των 1,51 δισ. Για παράδειγμα, το ποιο δημοφιλές είναι το Sonic Dash, με περισσότερα από 500 εκ. downloads ως το 2021, σχεδόν το 1/3 του συνόλου της σειράς. Ακόμα, το Sonic Forces: Speed Battle που κυκλοφόρησε το 2017 ξεπέρασε τα 94 εκ. downloads τον Απρίλιο του 2022.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*