Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από 1,5 δισ. tweets για videogames δημοσιεύτηκαν το πρώτο εξάμηνο του 2022

*
Το Twitter αποκάλυψε στατιστικά σχετικά με τις δημοσιεύσεις των χρηστών του για το πρώτο μισό του 2022, με τα videogames να είναι η θεματολογία 1,5 δισεκατομμυρίου tweets. Η καταγραφή των συγκεκριμένων στατιστικών ξεκινά από τον Ιανουάριο του ‘22 και καταλήγει στον Ιούνιο του ίδιου έτους, με 36% περισσότερα tweets σχετικά με videogames σε σχέση με τους ίδιους μήνες του 2021.

Σύμφωνα με το Twitter, η αύξηση αυτή οφείλεται σε κυκλοφορίες όπως το Elden Ring και σε πρωταθλήματα esports όπως το Call of Duty league και το Valorant champions tour. Εξίσου υπεύθυνα φαίνεται πως είναι και τα livestreams των Xbox Showcase, State of Play (PlayStation) και Summer Game Fest κατά τη διάρκεια του Ιουνίου του ’22.


Τα τρία παιχνίδια που ξεχώρισαν περισσότερο στα tweets του πρώτου μισού του 2022 είναι τα Genshin Impact, Wordle και Ensemble Stars. Οι περισσότερες δημοσιεύσεις προέρχονται από χρήστες της Ιαπωνίας, με τη δεύτερη θέση της σχετικής κατάταξης να ανήκει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και η τρίτη στη Νότια Κορέα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*