Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πως αντιδρούν Ubisoft, CD Projekt RED και Bungie στο κλείσιμο του Google Stadia

*
Κάποιοι μεγάλοι publishers που επένδυσαν και πήραν το ρίσκο να λανσάρουν τους τίτλους τους στην πλατφόρμα Google Stadia έδωσαν ενδείξεις στους παίκτες τους πως προσπαθούν να μεταφέρουν τα ίδια τα παιχνίδια – ή τουλάχιστον τα saves τους – σε άλλες πλατφόρμες. Αυτό φυσικά έγινε αφού η Google ανακοίνωσε πως το Stadia διακόπτει την λειτουργία του και θα επιστρέψει στους παίκτες τα χρήματα που δαπάνησαν.

Κατά το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου 2022, ο επίσημος λογαριασμός υποστήριξης πελατών της Ubisoft ανέβασε στο Twitter την παρακάτω ανακοίνωση:




Ο τεράστιος publisher δήλωσε πως επιχειρεί να μεταφέρει τους τίτλους που αγόρασαν οι παίκτες στο Google Stadia, στο PC μέσω του Ubisoft+. Η Ubisoft έχει λανσάρει 38 τίτλους σε Google Stadia, περισσότερους από οποιονδήποτε άλλο εκδότη. Όταν οι servers κλείσουν στις 18 Ιανουαρίου 2023, οι παίκτες θα χάσουν πρόσβαση σε όλους τους τίτλους τους. Η Google προσφέρει επιστροφές για όλο το λογισμικό που αγοράστηκε μέσω της πλατφόρμας, που σημαίνει πως οι παίκτες θα πάρουν επιστροφές από τίτλους, περιεχόμενο add-on και hardware, όπως το Stadia Controller.

Παίκτες του Cyberpunk 2077 από την άλλη ξεκίνησαν να αποστέλλουν αιτήματα στην CD Projekt RED προκειμένου να μεταφέρουν τα save τους σε κάποια άλλη πλατφόρμα, καθώς σύμφωνα με αρκετούς τους ενδιαφέρει περισσότερο από την πλήρη αποζημίωση.

Ο ανεπίσημος λογαριασμός του Destiny Bulletin, ανέβασε στο Twitter του ένα screenshot από ένα μήνυμα του Help Desk της Bungie, στο οποίο η ομάδα ανάπτυξης δηλώνει πως έχει ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις για τα επόμενα βήματα σχετικά με τους λογαριασμούς των παικτών της. Να σημειώσουμε πως το Destiny 2 ήδη υποστήριζε μεταφορά των χαρακτήρων από πλατφόρμα σε πλατφόρμα. Η Bungie δηλώνει πως θα έχει σύντομα νέα για να ανακοινώσει.



Στις 30 Σεπτεμβρίου, ο πρόεδρος της Tequila Works, Raul Rubio Munarriz, δήλωσε πως ο τίτλος τους – αποκλειστικότητα του Google Stadia – Gylt, θα μεταφερθεί και σε άλλες πλατφόρμες.

Στο σύνολο, σχεδόν 300 παιχνίδια ήταν διαθέσιμα μέσω Google Stadia, είτε με αγορά, είτε με την συνδρομή Stadia Pro. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*