Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε beta μπαίνει το VR mod του Half-Life 2 τον επόμενο μήνα

*
Το fan-made VR mod του Half-Life 2 μπαίνει και επίσημα σε ανοιχτή beta τον επόμενο μήνα, μετά από οκτώ χρόνια ανάπτυξης.

Όπως αναφέρει η ομάδα που εργάζεται πίσω από το Half-Life 2 VR mod, το project είχε παρουσιαστεί το 2017 και έκτοτε αντιμετώπισε ορισμένες δυσκολίες στην ανάπτυξη του, έχοντας ως αποτέλεσμα να διακοπεί. Τον Ιούλιο του 2021, η ομάδα επέστεψε ξανά στο project και πλέον είναι κοντά στην ολοκλήρωση του. Σύμφωνα με τους ίδιους, το VR mod του Half-Life 2 θα είναι δωρεάν για όσους έχουν το αρχικό παιχνίδι στην συλλογή τους, προσφέροντας σημαντικά features και μια αρκετά διασκεδαστική εμπειρία.

Στόχος των developers είναι να κυκλοφορήσουν το mod μέσω του Steam, ωστόσο αναμένουν την επίσημη έγκριση της Valve, ώστε να γίνει διαθέσιμο τον Σεπτέμβρη. Εάν δεν έρθουν οι συγκυρίες όπως το προγραμματίζουν, οι developers θα προσφέρουν με διαφορετικό τρόπο το VR mod, υποσχόμενοι περισσότερες πληροφορίες σύντομα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*