Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συνεχίζεται η επέκταση του Nintendo Switch Online, δηλώνει ο Shuntaro Furukawa

*
Η επέκταση της υπηρεσίας Nintendo Switch Online θα συνεχιστεί καθ' όλη τη διάρκεια του έτους και ο πρόεδρος της Nintendo, Shuntaro Furukawa, υπόσχεται νέο περιεχόμενο. Ακόμα, υποστήριξε ότι παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει νεότερη ενημέρωση για τον αριθμός τους από τον Σεπτέμβριο του 2021 και μετά, οι ενεργοί χρήστες της υπηρεσίας έχουν ξεπεράσει τα 32 εκ. παράλληλα με τις πωλήσεις τις κονσόλας.

"Ασφαλώς, υπάρχουν πελάτες των οποίων η συνδρομή λήγει και δεν την ανανεώνουν, οπότε θεωρούμε πως είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να κυκλοφορούμε νέο software που ενθαρρύνει τους παίκτες να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τις διαδικτυακές υπηρεσίες και βελτιώνει τη συνολική τους εμπειρία".


Ο Furukawa έκανε αναφορά και στα "Missions and Rewards" που προστέθηκαν στο Nintendo Switch Online τον Μάρτιο, ως ένα παράδειγμα προστιθέμενης αξίας της υπηρεσίας αλλά και την δωρεάν προσθήκη του Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass DLC. Οι προσθήκες αυτές έφεραν νέους συνδρομητές και οι περισσότεροι χρήστες έχουν αναβαθμιστεί στο Expansion Pack tier.

Στο μέλλον, πολύ πιθανό να υπάρξει επιπλέον, παρόμοιο περιεχόμενο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*