Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το αντι-πειρατικό software Denuvo ενδέχεται να εμφανιστεί σε τίτλους του Nintendo Switch

*
Η Irdeto, εταιρεία ανάπτυξης αντι-πειρατικού software, ανακοίνωσε μια πρωτοποριακή λύση για το θέμα της πειρατείας παιχνιδιών του Nintendo Switch σε PC.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της εταιρείας, το Nintendo Switch Emulator Protection αποτρέπει το hacking τίτλων του Nintendo Switch που τα κάνει playable σε PC. Hackers εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι παιχνίδια του Nintendo Switch μπορούν να παιχτούν σε PC χάρη σε εξομοιωτές από την πρώτη κι ολας μέρα κυκλοφορίας τους. Όταν μάλιστα πρόκειται για PC ports, τότε δεν υφίσταται καμία προστασία πάνω στα εν λόγω παιχνίδια - σε αντίθεση με τη native έκδοσή τους για PC.


Η ανακοίνωση αυτή της Irdeto δε σημαίνει απαραίτητα την εμφάνιση του εν λόγω software σε μελλοντικά παιχνίδια του Nintendo Switch. Η τεχνολογία της είναι απλά διαθέσιμη για την περίπτωση που κάποιος developer επιθυμεί να την εντάξει στο παιχνίδι του. Προς το παρόν πάντως μεγάλη μερίδα της κοινότητας του Nintendo Switch δεν έχει πάρει με καλό μάτι τα συγκεκριμένα νέα.

Πολλοί χρήστες του Twitter ανέφεραν τα προβλήματα στην απόδοση του Resident Evil Village σε PC, κατηγορώντας το software της Irdeto. Σύμφωνα με αυτούς, το Nintendo Switch ήδη δυσκολεύεται με την αναπαραγωγή συγκεκριμένων τίτλων και η προσθήκη ενός τέτοιου software σε παιχνίδια του μπορεί να κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Δηλαδή ρε μάγκες μου, και για να έχουμε καλό ερώτημα.
      Είναι που είναι χρέπι το Nintendo Switch μου με αυτά τα Specs έχει. Αν βάλουν και το Software "Denuvo" στα Games, θα παίζω τα πάντα με 480p και 15FPS...........ωραία πράματα λέμε!!!

*