Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Indiana Jones της Bethesda ίσως δεν κυκλοφορήσει αποκλειστικά για κονσόλες Xbox

*
Το επερχόμενο παιχνίδι Indiana Jones της Bethesda, που βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης από τη MachineGames, ίσως δεν κυκλοφορήσει αποκλειστικά για κονσόλες Xbox. Στο ενδεχόμενο αναφέρθηκε ο Jez Corden του Windows Central, μιλώντας στο Xbox Two podcast.

Στο πλαίσιο συζήτησης για τον τίτλο, ο Rand al Thor, συμπαρουσιαστής του Corden ανέφερε, "δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για αποκλειστικότητα" και ο δεύτερο απάντησε, "δεν είναι". "Η μόνη πληροφορία που έχω για το Indiana Jones είναι πως δεν πρόκειται για αποκλειστικότητα, όμως αυτό ήταν πριν καιρό, ίσως έχει αλλάξει κάτι".


Το Indiana Jones της MachineGames ανακοινώθηκε το 2021 και αναπτύσσεται σε συνεργασία με τη Lucasfilm Games. Εκτελεστικός παραγωγός είναι ο Todd Howard και το παιχνίδι θα αφηγείται μια νέα ιστορία από την καριέρα του δημοφιλούς adventurer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Δεν με συμφέρει αλλά αφού η Microsoft έχει εξαγοράσει την Bethesda, το δίκαιο θα είναι το Indiana Jones να είναι αποκλειστικότητα για XBOX series και Pcs.

*