Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το PlayStation Plus η πιο δημοφιλής υπηρεσία στις Η.Π.Α. σύμφωνα με έρευνα

*
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Statista, το PlayStation Plus είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσίας για gaming στις Η.Π.Α. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε τον Μάιο και ρωτήθηκαν 1099 συνδρομητές εάν έχουν ξοδέψει χρήματα σε οποιαδήποτε υπηρεσία για gaming το έτος που προηγήθηκε.

Το 41% απάντησαν ότι δαπάνησαν χρήματα για συνδρομή στο PS Plus και το PS Now. Στην δεύτερη θέση βρέθηκε το Amazon Prime Gaming/ Amazon Luna, με ποσοστό 39%. Το Amazon Luna λανσαρίστηκε στις Η.Π.Α. το 2021 και βασίζεται σε τεχνολογία cloud.


Στην τρίτη θέση η Microsoft με τα Xbox/PC Game Pass και Xbox Live Gold. Το 37% όσων ρωτήθηκαν απάντησαν ότι είχαν χρησιμοποιήσει τουλάχιστον μία από αυτές τις υπηρεσίες τον χρόνο που πέρασε. Τέταρτο το Google Play Pass, επίσης με ποσοστό 37%.

Την πεντάδα συμπληρώνει το Netflix Games, με 33%. Τέλος, το Nintendo Switch Online είναι η υπηρεσία που χρησιμοποιείται λιγότερο από εκείνες που προσφέρουν οι τρεις μεγάλοι κατασκευαστές κονσόλών. Χρησιμοποιείται από το 32% εκείνων που μετείχαν στην έρευνα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*