Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το στούντιο Hardlight της Sega αναπτύσσει νέο παιχνίδι Sonic για φορητές συσκευές

*
Μια αγγελία εργασίας του στούντιο Hardlight της Sega αποκαλύπτει πως ένας νέος τίτλος Sonic για φορητές συσκευές είναι αυτήν την περίοδο υπό ανάπτυξη. Η αγγελία δημοσιεύτηκε σε σχετικό πίνακα του GamesIndustry.biz με τον τίτλο “Lead Artist – New Sonic Game”. Σύμφωνα με την περιγραφή της, η Sega Hardlight αναζητά έναν lead artist που να μπορεί να ηγηθεί του art team ενός νέου φιλόδοξου platform game με έμφαση στην αφήγηση της ιστορίας του.

Αναφέρεται πως οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αντιλαμβάνονται τους περιορισμούς που υφίσταται στο hardware των φορητών συσκευών, αλλά συνάμα να εκμεταλλεύονται τις δυνατότητές του στο έπακρο ώστε η ποιότητα του τελικού αποτελέσματος να γέρνει προς το επίπεδο των gaming κονσόλων.


Η Sega Hardlight είναι ένα βρετανικό στούντιο, υπεύθυνο για τίτλους φορητών συσκευών όπως Sonic Dash, Sonic Dash 2: Sonic Boom και Sonic Forces: Speed Battle. Όλα τους είναι διαθέσιμα για συσκευές με λειτουργικό Android και iOS.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*