Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώθηκε το League of Legends MSI 2020

*
Η Riot Games ανακοίνωσε την ακύρωση του League of Legends MSI (Mid-Season Invitational) λόγω του κορονοϊού. Η κατάσταση δεν έχει ηρεμήσει ακόμη, οι ομάδες και οι παίκτες δεν μπορούν να βρεθούν αυτή τη στιγμή σε κοντινή απόσταση και ως εκ τούτου η απόφαση αυτή ήταν σχεδόν μονόδρομος. Η Riot προσπάθησε αρκετά να κρατήσει το τουρνουά στο καλεντάρι, μεταφέροντάς το από τον Μάιο στον Ιούλιο, ωστόσο και πάλι το σημερινό στάτους με την πανδημία δεν επιτρέπει μια εκδήλωση ακόμη και στα μέσα του καλοκαιριού. Μάλιστα, η εκδήλωση αντιμετωπίζει και πρόβλημα στη διοργάνωση online αγώνων αφού κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πως οι συνδέσεις των εμπλεκόμενων ομάδων θα είναι τέτοιες που να δημιουργήσουν ίδιες συνθήκες για όλους. Μένει να δούμε τι άλλο θα παρασύρει από πλευράς events ο κορονοϊός.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*