Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν τα νέα Deals with Gold

Όπως κάθε εβδομάδα, ο Director of Programming του Xbox Live, Larry “Major Nelson” Hryb ανακοίνωσε τα νέα Deals With Gold που θα είναι διαθέσιμα μέχρι τις 24 Οκτωβρίου 2017. Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι Xbox One που είναι συνδρομητές της υπηρεσίας, θα μπορέσουν να αποκτήσουν με έκπτωση έως και 85%, μια μεγάλη γκάμα από παιχνίδια, περιλαμβανομένων των Battlefield 1 Revolution, Fallout 4: Game of the Year Edition, NBA Live 18 και The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition. Από την άλλη, οι κάτοχοι Xbox 360 έχουν να επιλέξουν από μια λίστα η οποία -μεταξύ άλλων- περιέχει τα Bully Scholarship Edition, Grand Theft Auto IV, Red Dead Redemption και The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition. Για περισσότερες πληροφορίες, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το blog του Major Nelson κάνοντας απλά click εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*