Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν θα υπάρξει σύντομα ανακοίνωση για το GTA 6

*
Μπορεί το τελευταίο χρονικό διάστημα να έχουν ξεπεταχτεί αρκετές φήμες για το GTA 6 και μια σχετική ανακοίνωση που θα έρθει σύντομα, ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται να μην ισχύει. Η ίδια η Rockstar δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση και φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει σύντομα, όπως επιβεβαιώνει και ο Jason Schreier του Kotaku μέσω του Twitter. Σε ερώτηση που του έκανε ακόλουθος στην πλατφόρμα, ο Schreier (που θεωρείται ιδιαίτερα αξιόπιστος και με πηγές στη βιομηχανία) τονίζει πως δεν περιμένει να έχουμε εξελίξεις σύντομα για το νέο μέρος της σειράς Grand Theft Auto και σίγουρα τίποτα νεότερο για το Grand Theft Auto 6.  Η Rockstar Games σίγουρα εργάζεται πάνω στο παιχνίδι, ωστόσο είναι σίγουρο πως δεν πρόκειται να γίνει ακόμη κάποια ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*