Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Google ανακοίνωσε το Project Stream

*
H Google ανακοίνωσε και επίσημα το Project Stream, μια νεα υπηρεσία που θα επιτρέπει στους χρήστες το stream παιχνιδιών στο Google Chrome. Το πρώτο παιχνίδι που θα υποστηρίζεται είναι το Assassin’s Creed Odyssey, που θα λανσαριστεί την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018. Όλοι όσοι έχουν γίνει αποδεκτοί στη beta θα μπορέσουν να ξεκινήσουν να παίζουν την ημέρα που θα κυκλοφορήσει το νέο Assassin's Creed. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας λένε ότι επέλεξαν έναν απαιτητικό τίτλο, προκειμένου να μπορέσουν να δοκιμάσουν τα όρια της εφαρμογής. Η απαίτηση είναι οι χρήστες να διαθέτουν σύνδεση στο διαδίκτυο με ταχύτητα τουλαχιστο 25Mbps. Οι βαριές εργασίες όπως το rendering των γραφικών θα πραγματοποιούνται σε πανίσχυρους servers, κάτι που θα επιτρέπει σε κατόχους Η/Υ όχι τελευταίας τεχνολογίας, να απολαμβάνουν παιχνίδια που μέχρι τώρα βρίσκονταν μόνο στα όνειρά τους. Έτσι λοιπόν, καταργούνται οι φραγμοί που υπαρχουν στο hardware και πολλοί τίτλοι θα αποκτήσουν ακόμα μεγαλύτερο κοινό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*