Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κι όμως, το Metroid: Dread αναφέρθηκε για πρώτη φορά πριν από 16 χρόνια!

*
Το Metroid: Dread μπορεί να ήταν μία από τις σημαντικές ανακοινώσεις της Nintendo στην Ε3 2021, ωστόσο φαίνεται πως το project βρίσκεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια στο μυαλό της ιαπωνικής εταιρείας. Μάλιστα, εμφανίστηκε κάλυψή του στο περιοδικό Game Informer και στο τεύχος που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2005 στα pre-E3 υλικά της Nintendo.



Εκείνη τη χρονιά δεν ανακοινώθηκε τελικά αυτό το game, αλλά το Metroid Prime Hunters για το Nintendo DS και όλοι απόρησαν για το αν έγινε τελικά κάποιο λάθος. Τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς πάντως, και το IGN ανέφερε πως το Dread είναι σε ανάπτυξη και πως θα κυκλοφορήσει πιθανότατα ένα χρόνο μετά.  



Πάντως, σε συνέντευξη μετά την παρουσίαση της E3 2021, ο παραγωγός της σειράς, Yoshio Sakamoto, επιβεβαίωσε πως η ιδέα του Metroid: Dread εμφανίστηκε για πρώτη φορά πριν από 15 χρόνια, αλλά εγκαταλείφθηκε καθώς η ομάδα του αισθάνθηκε πως η τεχνολογία δεν θα μπορούσε να βοηθήσει να γίνει σωστή υλοποίηση του project.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*