Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κλωνοποιημένα Pokémon στο Pokémon Go

*
Τελικά ο Φεβρουάριος είναι γεμάτος όσο δεν πάει από events για τo Pokémon Go. Έτσι λοιπόν, υπάρχει ακόμα ένα για να προσθέσετε στο ημερολόγιό σας. Αυτό θα έχει διάρκεια μια εβδομάδα και θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του μήνα.

Pokémon θα φοράνε καπέλα για πάρτι, προκειμένου να εορταστεί, όπως κάθε χρόνο, η Pokémon Day στις 27 Φεβρουαρίου. Την ίδια ημέρα κάνει πρεμιέρα στο Netflix η ταινία Pokémon: Mewtwo Strikes Back - Evolution.


Το πιο σημαντικό γεγονός του event είναι η συμμετοχή των Cloned Pokémon, που δημιουργήθηκαν από το Mewtwo στην πρώτη ταινία Pokémon, 22 χρόνια πριν. Το event θα ξεκινήσει στις 25 Φεβρουαρίου, 23:00 ώρα Ελλάδας και θα ολοκληρωθεί στις 2 Μαρτίου την ίδια ώρα.

Κατά τη διάρκεια του event θα διοργανώνονται δύο special trades ανά ημέρα.

Τέλος, την Κυριακή 1 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί ένα raid, από 14:00 έως 17:00. Τα Nidorino και Gengar με καπέλα για πάρτι θα είναι σε προσφορά και για να μετέχετε θα λάβετε πέντε raid passes.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*