Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες περικοπές σε ορισμένα στούντιο της Codemasters

Περίπου 50 εργαζόμενοι στα στούντιο της Codemasters στο Southam, Warwickshire ίσως χάσουν τη δουλειά τους. Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή της ιστοσελίδας Eurogamer, οι προγραμματιστές και το προσωπικό παραγωγής είναι ασφαλείς, αλλά οι game designers και οι game artists που συμμετέχουν στην ανάπτυξη των Grid και Dirt τίτλων «βρίσκονται στο στόχαστρο». Η ίδια πηγή ανέφερε επίσης ότι η ομάδα ανάπτυξης του F1 game, η οποία ετοιμάζει το επόμενο μέρος της σειράς για PS4 και Xbox One δεν επηρεάζεται και η ανάπτυξη του project συνεχίζεται κανονικά.

Ακόμη, η ομάδα πίσω από τον νέο Dirt τίτλο έχει συρρικνωθεί αρκετά μιας και πλέον αποτελείται από 20 άτομα (ίσως και λιγότερα), σε σχέση με τους 50 developers που συμμετείχαν πέρσι στην ανάπτυξη του Grid Autosport. Εκπρόσωπος της Codemasters ανέφερε στο Eurogamer πως η εταιρεία – σε συνέχεια του στρατηγικού προσανατολισμού της- αυτή τη στιγμή επικεντρώνεται στην μείωση των πόρων (στα στούντιο που υπάρχουν μειωμένες απαιτήσεις) και για αυτόν το λόγο ίσως υπάρξουν περικοπές για έναν μικρό αριθμό εργαζομένων. Ωστόσο, δεν θα υπάρξει ουδεμία αρνητική επιρροή στα υπό ανάπτυξη παιχνίδια. Για την ώρα πάντως, πολλές λεπτομέρειες παραμένουν ασαφείς για πολλούς υπαλλήλους, μιας και τα ανώτερα διευθυντικά στελέχη δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμα πόσα άτομα από κάθε τμήμα θα παραμείνουν στην εταιρεία, η οποία απασχολεί συνολικά περίπου 500 άτομα.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*