Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη για PlayStation State of Play Event την επόμενη εβδομάδα με ανακοίνωση-έκπληξη

*
Το φημολογούμενο PlayStation State of Play Event του καλοκαιριού ίσως έρθει την επόμενη εβδομάδα και μάλιστα με ανακοίνωση-έκπληξη. Κάτι τέτοιο τουλάχιστον αναφέρει ο παραγωγός του Future Games Show, James Jarvis, η Sony θα ανακοινώσει σύντομα (ίσως και μέσα στη μέρα) το PlayStation State of Play Event του καλοκαιριού για την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα για τις 19 Αυγούστου. Όπως σημειώνει ο ίδιος, η Sony θα ανακοινώσει επίσημα εκεί την καθυστέρηση του Horizon Forbidden West, κάποιες πληροφορίες για το επόμενο Gran Turismo (ίσως και ημερομηνίες για την public beta που ακούγεται), μια extended ματιά για το Kena; Bridge of Spirits, αλλά και μια ανακοίνωση έκπληξη. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Για μένα μια ανακοίνωση έκπληξη θα ήταν, (και λέω ''ΘΑ ΗΤΑΝ'' γιατί δεν θα γίνει έτσι;) αν η SONY έβαζε επιτέλους Backwards Compatibility με PS3 - PS2 και PS1στο PS5!!

*