Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2019: Διέρρευσε το ‘Briefing’ trailer του Death Stranding (video)

*
Ένα βίντεο του Death Stranding με τίτλο 'Breafing' και διάρκεια 7 λεπτών διέρρευσε από την κλειστή παρουσίαση του PlayStation στην Gamescom 2019. Στο trailer βλέπουμε τους χαρακτήρες Amelie και Die Hardman που ενημερώνουν τον πρωταγωνιστή του Death Stranding, Sam Porter Bridges, για την επικείμενη αποστολή του, να ταξιδέψει δυτικά και να επανασυνδέσει όλα τα τερματικά της Chiral Network που βρίσκονται σκορπισμένα σε όλα τα United Cities of America έτσι ώστε όλος ο πληθυσμός να επανενταχθεί μέσα στο Chiral Web και να φύγει από την απομόνωση του.

O Sam απορρίπτει την αποστολή λέγοντας τους πως δε θέλει να αναμειχθεί με την Amelie και τον Hardman ή οποιονδήποτε άλλο γενικότερα. To trailer είναι τραβηγμένο όπως φαίνεται από κάμερα κινητού κατά την διάρκεια της παρουσίασης και δεν πρόκειται για direct feed υλικό οπότε και η ποιότητα του είναι χαμηλή.


Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.


Το Death Stranding αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 4 στις 8 Νοεμβρίου 2019.

Αν το video του YouTube κατέβει, υπάρχει η εναλλακτική λύση του παρακάτω player.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*