Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Konami ανακοίνωσε καθυστέρηση στη διάθεση του πρώτου update για το eFootball 2022

*
Το δράμα του eFootball 2022 συνεχίζεται και η Konami ανακοίνωσε πως θα καθυστερήσει τη διάθεση του πρώτου μεγάλου update. Η ιαπωνική εταιρεία είχε δεσμευτεί πως η πρώτη αναβάθμιση θα έρθει στις 28 Οκτωβρίου, ωστόσο την πάει πιο πίσω και την μεταφέρει για τις αρχές Νοεμβρίου, χωρίς ωστόσο να δίνει ακόμη ακριβή ημερομηνία. «Θέλουμε να απολογηθούμε για την καθυστέρηση και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί», σημείωσε χαρακτηριστικά σε ένα tweet, αναφέροντας ακόμη πως ελπίδα της είναι να προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία για όλους. Τέλος, σημείωσε πως «θα ανακοινώσουμε την ημερομηνία και τις πληροφορίες του update μόλις έχουμε την τελική επιβεβαίωση, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο να βελτιώσουμε το game συνολικά. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*