Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Microsoft ανακοίνωσε το ειδικό event X018

*
O επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, ανακοίνωσε στο πρόσφατο επεισόδιο του Inside Xbox την επιστροφή των XO fan fest για την Microsoft. Η XO18 θα διοργανωθεί στο Mexico City στις 10 Νοεμβρίου και θα αποτελέσει τον προορισμό fans και developers, όπου στο πλαίσιο ενός ειδικού gaming event θα γίνουν και αρκετές ανακοινώσεις μέσα από το Inside Xbox. Το συγκεκριμένο επεισόδιο θα είναι το μεγαλύτερο σε διάρκεια (θα φτάσει τις 2 ώρες) για τη σειρά και θα έχει αρκετές αποκαλύψεις για τα μελλοντικά πλάνα της αμερικανικής εταιρείας, τόσο για το first party, όσο και για το third party software. Πρόκειται τυπικά για την απάντηση της παρουσίας της Sony στα Paris Games Week, αλλά κυρίως στο PSX. Περισσότερα για την XO18, τις επόμενες μέρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*