Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

H Rockstar Games ξεκίνησε τις προσλήψεις για next gen projects

Η Rockstar Games βρίσκεται σε αναζήτηση προσωπικού για τα next gen projects της. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να προκαλεί έκπληξη σε κανέναν, μιας και η βιομηχανία κινείται στην τελική ευθεία της τρέχουσας γενιάς και είναι στην αναμονή των ανακοινώσεων, ωστόσο έχει ενδιαφέρον ότι ένα από τα πιο σημαντικά studios αρχίζει να μεγαλώνει τις ομάδες του. Οι αγγελίες που εντοπίστηκαν για προσωπικό από την Rockstar αφορούν διάφορα studios και διάφορες θέσεις. Για παράδειγμα, η εταιρεία αναζητά για την Rockstar India έναν Senio Environment Artist που θα δουλέψει σε κάποια next-gen επερχόμενα projects, ενώ το studio της Νέας Υόρκης ψάχνει έναν MoCap Tools Developer για next-gen game. Ευελπιστούμε στους επόμενους μήνες να μάθουμε περισσότερα για τα σχέδια της εταιρείας για την επόμενη γενιά (και όχι μόνο).

 
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
    • Efkar
    • Ε μέχρι να βρουν προσωπικό και μέχρι να αναπτύξουν τα παιχνίδια επόμενης γενιάς, έχουμε καναδυο χρόνια ακόμα να ξεζουμίξουμε την παρούσα γενια

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!