Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sony βγάζει για πρώτη φορά σε προσφορά PS5 games, όπως το Demon’s Souls

*
H Sony θέλει να δώσει σε ακόμη περισσότερους κατόχους PS5 τη δυνατότητα να αποκτήσουν κάποια games για τη νέα τους κονσόλα και θα «τρέξει» προσφορές για πρώτη φορά σε next-gen games. Στο πλαίσιο των Days of Play που έχουν ήδη ανακοινωθεί από χθες και που θα ξεκινήσουν στις 26 Μαϊου, θα υπάρχει μια πληθώρα τίτλων νέας γενιάς και οι πρώτοι έχουν ήδη επιβεβαιωθεί. Όπως μπορείτε να δείτε και στην επίσημη ελληνική σελίδα των προσφορών, θα πωλούνται σε μειωμένη τιμή αυτήν την περίοδο τα Demon’s Souls, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Nioh Collection και Sackboy: A Big Adventure.



Για του το PS4 έχουν επιβεβαιωθεί προς το παρόν προσφορές για τα Death Stranding, Ghost of Tsushima, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Predator: Hunting Grounds, Sackboy: A Big Adventure, The Last of Us: Part II και διάφορα PlayStation Hits, όπως τα The Last of Us Remastered, God of War και Gran Turismo Sport. Τέλος, για το Σαββατοκύριακο 22-23 Μαϊου θα είναι δωρεάν (χωρίς δηλαδή να απαιτείται συνδρομή PS Plus) το multiplayer για όλους τους χρήστες PS4 και PS5. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*