Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Team17 θα κυκλοφορήσει το puzzle platformer Ageless για PC και Switch (trailer)

Ο publisher Team17 θα κυκλοφορήσει το puzzle platformer Ageless της One More Dream Studios το Switch και PC μέσω Steam, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία. Ωστόσο, η ημερομηνία κυκλοφορίας ειναι μέχρι στιγμής άγνωστη.

O lead developer Bala Vicknesh δήλωσε πως είναι ενθουσιασμένος για την συνεργασία με την Team17, μια εταιρεία που είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια για την κυκλοφορία αρκετών indie τίτλων. Το παιχνίδι είναι σε στάδιο τελικό στάδιο δημιουργίας και ανυπομονεί ο κόσμος να βιώσει το ταξίδι της Kiara.


Ο υπεύθυνος για τις κυκλοφορίες της Team 17 Max Everingham πρόσθεσε: "Το Ageless βρήκε το σπίτι του μέσα στα τείχη της Team17. Είμαστε ενθουσιασμένοι στο να βοηθήσουμε στην δημιουργία και την κυκλοφορία αυτού του ιδιαίτερου puzzle platformer".
Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*