Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Valve ετοιμάζει apps για streaming παιχνιδιών και video

*
H Valve ανακοίνωσε ότι στα πλάνα της περιλαμβάνεται η κυκλοφορία δύο νέων apps, που θα κάνουν δυνατό το streaming παιχνιδιών και video από τη βιβλιοθήκη του Steam, απευθείας σε smartphone, tablet ή τηλεόραση, δίχως ανάγκη ύπαρξης Steam Link box. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Valve παιχνίδια και video θα έχουν τη δική τους εφαρμογή διαχείρισης. Το Steam Link app και το Steam Video app, αντίστοιχα. Το Steam Link app έχει τις ίδιες λειτουργίες με το Steam Link hardware της Valve, μόνο που θα βρίσκεται σε μορφή λογισμικού.

Θα κυκλοφορήσει για iOS και Android στις 21 Μαΐου και θα επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν παιχνίδια από το PC τους σε οποιαδήποτε συσκευή iOS or Android, όπως τηλέφωνα, tablets αλλά και  Android TV και Apple TV boxes. Η σύνδεση μεταξύ συσκευής και PC θα πραγματοποιείται μέσω δικτύου 5GHZ Wi-Fi ή μέσω καλωδίου και θα υποστηρίζονται Steam Controller και MFI controllers. Όσο για το Video app, θα λειτουργεί είτε μέσω σύνδεσης wi-fi είτε LTE και θα υποστηρίζει τόσο offline, όσο και online mode. Αυτό θα είναι διαθέσιμο κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι του 2018.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*