Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Hackers «έτρεξαν» games του GameCube στο Nintendo Switch

*
H επιθυμία πολλών Nintendo fans για την κυκλοφορία τίτλων του GameCube στο Nintendo Switch έγινε πραγματικότητα. Με πλάγιο τρόπο βέβαια, με τη χρήση του Dolphin emulator, ο οποίος και «έτρεξε» στο υβριδικό σύστημα της Nintendo μέσω του Linux-based OS Lakka firmware. Ο YouTuber Mizumi που έχει καταγράψει τη διαδικασία, σημειώνει πως ο Dolphin emulator είναι στα αρχικά στάδια και ορισμένα χαρακτηριστικά δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε. Στην παρούσα φάση, τα παιχνίδια «τρέχουν» από 20-26 καρέ το δευτερόλεπτο στο gameplay και στα 40fps στα in-game menus. Ακόμη, ο emulator δουλεύει σε αυτή τη φάση μόνο σε handheld mode (όχι, δηλαδή, με την κονσόλα στο dock) και πρέπει απαραίτητα να υπάρχουν τα Joy-Cons συνδεδεμένα στην οθόνη.



O YouTuber παρουσίασε στο demo του emulator δύο games, τα Super Smash Bros. Melee και Paper Mario: The Thousand Year Door. Δείτε το σχετικό video στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*