Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Jeff Grubb: Πιθανό να ακυρωθεί και η ψηφιακή E3 2022

*
Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι η E3 2022 θα πραγματοποιηθεί δίχως παρουσία κοινού και τώρα φαίνεται ότι το θέμα έχει και άλλες προεκτάσεις. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του VentureBeat, Jeff Grubb, υπάρχει πιθανότητα το ίδιο να συμβεί και με το ψηφιακό event, κάτι το οποίο θα σημάνει πως έπειτα από πολλά χρόνια, η μεγάλη γιορτή του gaming θα απουσιάζει παντελώς από το πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων. Ο Grubb χρησιμοποιεί τη φράση πιθανό να ακυρωθεί, οπότε θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι να υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση, που είτε θα τον επιβεβαιώνει, είτε θα τον διαψεύδει.



Σε περίπτωση που ακυρωθεί και η ψηφική E3, προφανώς όλα τα φώτα της δημοσιότητας θα πέσουν στο Geoff Keighley και το Summer Game Fest.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*