Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Launch trailer για το Welcome to Hanwell

*
To Welcome to Hanwell κυκλοφόρησε για PlayStation 4, συνοδευόμενο από το απαραίτητο launch trailer. To παιχνίδι πρωτοκυκλοφόρησε για PC τον Οκτώβρη του 2017 και η εταιρεία ανάπτυξης υπόσχεται ότι οι παίκτες θα βιώσουν μια μοναδική, τρομακτική, open world εμπειρία. Σύμφωνα με την περιγραφή, ο τόπος που διαδραματίζεται το παιχνίδι ήταν κάποτε ένας παράδεισος, μακριά από τους φόβους και τις αμαρτίες του πραγματικού κόσμου. Πλέον έχει μετατραπεί σε τόπο κατοικίας αποβρασμάτων. Κάθε κτίριο έχει να αφηγηθεί τη δική του ιστορία, σε ένα τόπο όπου ο τρόμος είναι το κυρίαρχο συναίσθημα.

Υπεύθυνη για την προστασία του κοινωνικού συνόλου είναι το Hanwell Council of Public Protection (HCPP). Αποστολή της οργάνωσης είναι να κρατήσει τους κατοίκους μακριά από τις απειλές μιας νέας ομάδας τεράτων που ονομάζονται anomalies. Εκτός από το κυνήγι τους, ενδιαφέρον έχει και η έρευνα, για να εξακριβωθεί το από που προέρχονται τα anomalies. Το Welcome to Hanwell μπορείτε να το αγοράσετε από Steam και PlayStation Store, έναντι €19,99.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*