Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Microsoft και Nike παρουσιάζουν το custom Jordan branded Xbox One

*
Η Microsoft αρέσκεται να δημιουργεί custom Xbox One designs και αυτή τη φορά, η συνεργασία της με την Nike έχει ως αποτέλεσμα μια κονσόλα που θυμίζει τον Michael Jordan. Το εν λόγω Xbox One X είναι κόκκινο και στο πάνω μέρος του υπάρχει το εμβληματικό Jordan elephant print. Εννοείται πως υπάρχει το αντίστοιχο κόκκινο controller, με το λογότυπο του Jumpman.

Όλα είναι σχεδιασμενα με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζουν με τα νέα Air Jordan III Retro U sneakers, που θα λανσαριστούν αυτό το Σαββατοκύριακο, με την ευκαιρία του NBA All-Star Game που θα διεξαχθεί στο Σικάγο.




Αν το έχετε ήδη βάλει στο μάτι και ονειρεύεστε να το αποκτήσετε, μάλλον θα πρέπει να αλλάξετε σχέδια. Υπάρχουν μόνο λίγα κομμάτια και η Microsoft τα προσφέρει ως μέρος ενός διαγωνισμού που τρέχει μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου.

Η μοναδική ελπίδα να τα αποκτήσετε, είναι κάνοντας retweet το παρακάτω post.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*