Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo εναντίον emulator sites

*
Η Nintendo κατέθεσε μηνύσεις ενάντια σε δύο μεγάλες ιστοσελίδες που φιλοξενούν emulators για κονσόλες και παιχνίδια της ιαπωνικής εταιρείας. Η εταιρεία διεκδικεί αποζημίωση εκατομμυρίων από τις ιστοσελίδες LoveROMS και LoveRETRO, οι οποίες μάλιστα έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη. Το PDF 27 σελίδων των μηνύσεων έχει μάλιστα διαρρεύσει και σε αυτό η Nintendo αναλύει το πώς ο Jacob Mathias και η Mathias Designs (η εταιρεία του στην Arizona) διαθέτει πειρατικές κόπιες video games. Εκεί αναφέρεται πως υπάρχουν τουλάχιστον 17 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε μήνα. Στην συνέχεια η εταιρεία ζητάει 150,000 για κάθε παιχνίδι και $2,000,000 για κάθε trademark που παραβιάστηκε (κάτι που μπορεί να φτάσει το σύνολο των $100,000,000). Οι ιστοσελίδες που δέχτηκαν την μήνυση είναι αυτή την στιγμή απενεργοποιημένες και αναμένουμε εξελίξεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*