Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo Direct: Το Portal: Companion Collection έρχεται στο Nintendo Switch (trailer)

Η Valve ανακοίνωσε το Portal: Companion Collection για το Nintendo Switch. Περιλαμβάνει τα Portal και Portal 2 και θα κυκλοφορήσει εντός του 2022. Θα πρέπει να αναμένετε πρωτοποριακό gameplay, μαύρο χιούμορ και εξερεύνηση, συνδυασμός που έχει κερδίσει εκατοντάδες βραβεία και χιλιάδες fans.

Στο Portal θα χρησιμοποιήσετε μια πειραματική συσκευή υψηλής τεχνολογίας για να λύσετε γρίφους που ακολουθούν τους κανόνες της φυσικής και να ολοκληρώσετε άλλων ειδών δοκιμασίες. Στο Portal 2 θα έρθετε για μια ακόμα φορά αντιμέτωποι με το παρανοϊκό Α.Ι. που έχει το όνομα GLaDOS. Το παιχνίδι προσφέρει και co-operative game mode με local, split-screen και online multiplayer οπότε μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις παρέα με έναν φίλο σας.


Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*