Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O CEO της EA υπερασπίζεται το FIFA Ultimate Team και τα loot boxes

*
Παρά την έντονη κριτική που έχει ασκηθεί τους τελευταίους μήνες, ο CEO της Εlectronic Arts Andrew Wilson επανέρχεται και επιμένει ότι τα πακέτα του FIFA Ultimate Team και άλλα παρεμφερή "προϊόντα" δεν αποτελούν τζόγο. "Δεν πιστεύουμε ότι το FIFA Ultimate Team ή τα loot boxes είναι τζόγος. Πρώτον επειδή οι παίκτες πάντα λαβαίνουν ένα συγκεκριμένο αριθμό αντικειμένων από κάθε πακέτο και δεύτερο επειδή δεν επιτρέπουμε την εξαργύρωση ή πώλησή τους έναντι εικονικών ή πραγματικών χρημάτων", δήλωσε ο Wilson κατα τη διαρκεια ενημέρωσης των επενδυτών. Πρόθεσε ότι "Η EA σκεφτεται πάντα τους παίκτες της και πως να προσφέρει αυτές τις εμπειρίες με τρόπο διαφανή, διασκεδαστικό, δίκαιο και ισορροπημένο. Η ΕΑ συνεργάζεται με όλους τους οργανισμούς παγκοσμίως, όπως και με τις σχετικές ρυθμιστικές αρχές και έχει καταλήξει ότι προγράμματα όπως το FIFA Ultimate Team δεν είναι τζόγος". Λογικό η ΕΑ να υπερασπίζεται τα microtransactions στα παιχνίδια της, με δεδομένο ότι το τελευταίο τρίμηνο, τα έσοδά της αυξήθηκαν κατά $1,25 δισ. σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, παρόλο που στο ίδιο διάστημα δεν κυκλοφορήσε κάποιο νέο παιχνίδι από τα βασικά της franchises.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*