Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Offline το PlayStation Network

Το PlayStation Network βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα εκτός λειτουργίας, με την εξέλιξη αυτή να επηρεάζει αρκετές από τις υπηρεσίες που προσφέρει, όπως η λίστα των φίλων και τα parties. Σε ορισμένες περιπτώσεις χρήστες δεν μπορούν να μπουν ούτε στο PlayStation Store, ενώ φαίνεται πως το online gameplay είναι ενεργό. Στην περίπτωση του Κωνσταντίνου Καλκάνη που έκανε stream για το Evil Within μάλιστα, το PS4 έδειχνε να μην μπορεί να επιβεβαιώσει την εγκυρότητα των αρχείων εγκατάστασης και διέκοψε τη δράση.

Για οτιδήποτε νεότερο, μπορείτε να ελέγξετε τη σχετική σελίδα κατάστασης του PSN.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 09:00
Οι servers είναι και πάλι online και όλες οι υπηρεσίες του PSN επέστρεψαν σε λειτουργία.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
11 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Whitey
    • Και να σκεφτεί κανείς ότι ανανέωσα την συνδρομή μου σήμερα... Τουλάχιστον πρόλαβα να κάνω κάποια πράγματα που ήθελα.

    • DevilSpawn
    • Και η MS είχε off τα friends για 1-2 μέρες. Οπότε λογικά μέσα στη βδομάδα τα τσακάλια θα το φτιάξουν. Λέω να ξεκινήσουμε άλλο ένα petition για δωρεάν πάλι το psn σαν αποζημίωση της κατάστασης που συμβαίνει το τελευταίο καιρό. Επίσης να δίνονται πάλι ΑΑΑ τίτλοι δωρεάν.

    • kakashi_hatake
    • Γιατί δεν επικοινωνείς με τη Sony για αυτό Raysod αν σε ενοχλεί; Ευκαιρία είναι ειδικά από Σεπτέμβριο που το PSN περνάει τις φάσεις του, μάζεψε συνολικά τις ημέρες που ήταν offline και πες τους θέλω τόσες μέρες να προστεθούν στη συνδρομή μου. Και μας λες και εμάς τι θα σου πούνε για να το έχουμε στα υπόψιν. Χλωμό βέβαια να πετύχεις κάτι γιατί σίγουρα θα το έχουν προβλέψει και θα στο έχουν βάλει να το αποδεκτείς κιόλας μέσω του user agreement του PSN.

    • kakashi_hatake
    • Και για του λόγου το αληθές.

      16.Maintenance or closing the Sony Entertainment Network
      We may take down the SEN and/or any of its products at any time for any duration and for any reason, including for investigation of any security incident and for carrying out system maintenance and upgrades. If the entire SEN is permanently closed, you will be able to obtain a refund on request for your unused wallet funds and any unexpired period of your subscriptions. You will not be entitled to a refund for any unused Virtual Currency or other products.

      19.Limits on our liability and your rights
      As far as permitted by law, we are not responsible or liable for nor do we give warranty or representation in relation to:
      (i)The quality, functionality, availability, completeness, accuracy or performance of the SEN or its products;
      (ii)Any errors, bugs or viruses in, or malicious use of, the SEN or its products;
      (iii)Inability to purchase or use any products available via the SEN;
      (iv)The activity and shared materials of other SEN users or hackers;
      (v)Services and/or products provided by third parties;
      (vi)Incompatibility of products with Sony systems licensed for sale outside of Europe, the Middle East, Africa, India, Russia and Oceania;
      (vii)Loss of data, loss of or damage to software or hardware or unauthorised access to your SEN account as a result of using or accessing the SEN; and
      (viii)Your Internet connection, including connection, data and roaming charges and any failure to have sufficient bandwidth to download or stream products from SEN.

    • Tim of Heavens
    • Μήπως κάνει καμιά συντήρηση η Sony στους Server της. Έχει πέσει και η υπηρεσία της MS αρκετές φορές για μικρά χρονικά διαστήματα. Δεν είναι δα και τόσο μεγάλο ζήτημα.

    • GamingFun
    • Που θα πάει θα διορθωθούν τα προβλήματα. Δεν γίνεται να παραμένουν. Η SONY χάνει πελάτες αλλά αποκτάει και εξαγριωμένους πελάτες πράγμα που δεν το θέλει καθόλου....

*