Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Path of Exile 2: Ανακοινώθηκε και έρχεται και σε PS5 και Project Scarlett (trailer)

*
Το Path of Exile 2 ανακοινώθηκε στο πλαίσιο της ExileCon και μάλιστα με σχετικά trailers, ενώ όπως φαίνεται θα το δούμε και σε PS5 και Project Scarlett. Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκε και το Path of Exile Mobile. Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά. Ο νέος τίτλος είναι sequel στο δημοφιλές dungeon crawler action RPG της Grinding Gear Games και μπορείτε να πάρετε μια πρώτη εικόνα από το official trailer που δημοσιεύτηκε.



Το σκοτεινό περιβάλλον και η top-down οπτική επιστρέφουν, μαζί με νέους εχθρούς και ικανότητες για τους πρωταγωνιστές. Ταυτόχρονα με το παραπάνω videο, η ομάδα ανάπτυξης δημοσίευσε και ένα 14λεπτο gameplay trailer που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια.



Το storyline του θα αποτελείται από 7 acts και θα υποστηρίζει και όλα τα expansions του πρώτου τίτλου που έχουν κυκλοφορήσει από το 2013. Το Path of Exile 2 θα φέρει ακόμη 19 νέες Ascendancy Classes, ένα νέο Skill Gem system και αρκετά ακόμη. Προς το παρόν δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας και μια πρώτη beta θα «τρέξει» στα τέλη του 2020 το νωρίτερο. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο ιδρυτής της Grinding Gear, Chris Wilson, σημείωσε πως στόχος είναι η κυκλοφορία του τόσο στα σημερινά συστήματα, όσο και στη νέα γενιά, δηλαδή στα PS5 και Project Scarlett. Σε ότι αφορά το Nintendo Switch, δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια απόφαση.

Πέραν των παραπάνω, η εταιρεία ανακοίνωσε και το Path of Exile Mobile, ένα free-to-play action RPG για κινητά τηλέφωνα. Δείτε το πρώτο trailer του.



To Path of Exile 3.9.0 Expansion (Path of Exile: Conquerors of the Atlas) είναι επίσης γεγονός και θα διατεθεί στις 13 Δεκεμβρίου. Δείτε ένα σχετικό trailer με το τι προσθέτει στον τίτλο, στη συνέχεια.



Τέλος, ανακοινώθηκε και το νέο league, το Metamorph, που φέρνει ένα νέο NPC, τον Tane Octavius.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*