Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

State of Play: Η Quill επιστρέφει με το Moss: Book II για PS VR (trailer)

Το νεότερο State of Play ξεκίνησε με την ανακοίνωση του Moss: Book II, σηματοδοτώντας έτσι την επιστροφή της Quill. Το αγαπητό ποντίκι - παρέα με το θείο της, τον Argus - θα αντιμετωπίσει νέους κινδύνους, θα ανακαλύψει καινούργιους κόσμους και θα γνωρίσει ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν περισσότερες φανταστικές περιοχές από τον κόσμο του Moss, καθώς και να ακονίσουν το μυαλό τους λύνοντας έξυπνους γρίφους.

Το Moss: Book II βρίσκεται υπό ανάπτυξη για το PlayStation 4 και το PlayStation VR. Δεδομένου ότι πρόκειται για κυκλοφορία του 2022, δεν αποκλείεται να το δούμε και στο PlayStation 5 και το PS VR 2. Αναμένουμε περισσότερα μέσα στους επόμενους μήνες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*