Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

State of Play: Σε PS5 και PS4 το Among Us με cross-play (trailer)

Η Innersloth θα κυκλοφορήσει το Among Us σε PlayStation 5 και PlayStation 4 μέσα στο 2021, μαζί με τις αντίστοιχες εκδόσεις για Xbox Series S, Xbox Series X και Xbox One που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Οι κάτοχοι PlayStation θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε ένα αποκλειστικό Ratchet & Clank skin, hat και pet, μαζί με υποστήριξη για cross-play και online multiplayer.

Το Among Us λανσαρίστηκε για iOS και Android τον Ιούνιο του 2018 και στη συνέχεια πήρε τον δρόμο για PC τον Νοέμβριο του ίδιου έτους μέσω Steam. Ακολούθως, από τον Δεκέμβριο του 2020 είναι διαθέσιμο για Nintendo Switch, ενώ οι κάτοχοι PC μπορούν να το αγοράσουν και μέσω του Microsoft Store ή να παίξουν δίχως επιπλέον χρέωση εφόσον έχουν ενεργή συνδρομή Xbpx Game Pass.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*