Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Enternity Gaming Podcast είναι γεγονός!

*
Το Enternity Gaming Podcast είναι εδώ και θα μπορείτε να μας ακούτε πλέον και από τις διάφορες audio streaming πλατφόρμες. Η συντακτική ομάδα του site αποκτά το δικό της χώρο έκφρασης μέσω ήχου και κάθε εβδομάδα (ή και 10 μέρες) φιλοδοξούμε να σχολιάζουμε ένα θέμα της επικαιρότητας, ένα παιχνίδι που δοκιμάσαμε ή μια εξέλιξη που αξίζει να αναλυθεί. Στόχος μας είναι να μπορούμε να προσφέρουμε μια ευχάριστη κουβέντα στα αυτιά σας και θα χαρούμε πολύ να μας συνοδεύσετε και σε αυτό το βήμα, όπως κάνετε εδώ και πάνω από 10 χρόνια, από τη στιγμή που το site μας βγήκε στον αέρα. Σε πρώτη φάση μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένα όλα τα links στην πλατφόρμα Anchor.fm εδώ και να μας εντοπίσετε και σε Apple Podcasts και Spotify (σύντομα και στο Google Podcasts). Καλή μας αρχή, καλή σας ακρόαση. Το πρώτο εισαγωγικό επεισόδιο μπορείτε να το βρείτε και στη συνέχεια.



Και το πρώτο μας επεισόδιο

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*