Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για κυκλοφορία νέου μοντέλου PS5 με αφαιρούμενο disc drive

*
Αναφορές μέσων του εξωτερικού μιλούν για κυκλοφορία ενός καινούργιου μοντέλου PlayStation 5 με αφαιρούμενο disc drive. Αυτήν τη στιγμή διατίθενται δύο μοντέλα της new-gen κονσόλας της Sony: Μια με ενσωματωμένο disc drive και μια χωρίς disc drive, αναπαράγοντας αποκλειστικά και μόνο ψηφιακούς τίτλους. Φαίνεται όμως πως έπεται ένα τρίτο μοντέλο που, με κάποιον τρόπο, έρχεται να γεφυρώσει το κενό μεταξύ των άλλων δύο.

Οι αναφορές ξεκίνησαν από τον Tom Henderson του Insider Gaming, ο οποίος επικαλείται αξιόπιστες πηγές εκ των έσω. Λέγεται μάλιστα πως το ανεξάρτητο και αφαιρούμενο disc drive του φερόμενου ως τρίτου μοντέλου PlayStation 5 θα είναι συμβατό και με το digital-only μοντέλο. Σε περίπτωση λοιπόν που κυκλοφορήσει ως ξεχωριστό αξεσουάρ, τότε θα μπορούν να παίξουν φυσικές εκδόσεις παιχνιδιών και οι κάτοχοι του digital-only PlayStation 5.

Όλα τα παραπάνω θα μπορούσαν να ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Οι αναφορές λένε πως ένα τέτοιο μοντέλο θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στην παγκόσμια αγορά τον Σεπτέμβριο του 2024. Συνεπώς είμαστε πολύ μακριά από μια πιθανή ανακοίνωση ενός τέτοιου hardware – εάν και εφόσον ευσταθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*